Dërgoni para tek të gjithë, në kohë reale!

 

Tirana Bank ju ofron shërbimin me të ri për të transferuar para tek miqtë apo të afërmit tuaj në Shqipëri, në cdo kohë në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt.

Cfarë është shërbimi Instant Cash

Shërbimi "Instant Cash" i ofron klientëve mundesinë e tërheqjes së parave shumë shpejt dhe thjeshtë, në rrjetin e ATM-ve të Bankës Tirana, pa patur nevojën e përdorimit te kartës së debitit.

Cfare nevojitet për të përdorur shërbimin Instant Cash:

Klienti duhet të ketë të hapur një llogari pranë Tirana Bank
Klienti duhet të jetë i regjistruar në platformën E-banking
Klienti duhet të ketë të regjistruar një numër celulari aktiv në sistem   
 

Karakteristikat e shërbimit Instant Cash

Veprimet “Instant Cash” mund të urdhërohen vetëm në monedhën LEK dhe vetëm nga klientët Individë;
Tërheqja e fondeve mund të kryhet vetëm në ATM-të e Tirana Bank dhe jo në ATM-të e bankave të tjera;
Për transfertat me “Instat Cash”, shuma minimale është 1,000 lek – max 75,000 lek/ditë;
Përfituesi tërheq fondet në ATM, vetëm me kodin e derguar nga urdhëruesi, pa patur nevojë për kartë debiti;
Nuk aplikohet komision për përdorimin e shërbimit Instant Cash;


Për informacione të mëtejshme ju lutem kontaktoni me degët tona në të gjithë Shqipërinë ose telefononi falas InfoBank 0800 68 68.

winbank është shërbimi elektronik, që ju mundëson kryerjen e veprimeve me sigurinë më të lartë të teknologjisë elektronike bankare, kudo që ndodheni nëpërmjet:

  • Internet Banking (internet)
  • Mobile Banking (nga ekrani i celularit tuaj)

* Regjistrohuni duke u paraqitur në degën më të afërt të Tirana Bank dhe përfitoni njëherësh të 3 shërbimet e mësipërme.

Internet Banking

Veprimet bankare vetëm me një ”klik”!

Tirana Bank ju ofron mundësinë për të realizuar vetë Ju, veprimet bankare qe ju nevojiten, duke përdorur shërbimin elektronik bankar “winbank - Internet Banking”. Me këtë shërbim nuk është më e nevojshme që ju të vini pranë Bankës, këtë herë është Banka që vjen pranë jush, në shtëpinë tuaj, zyrën apo kudo që ju ndodheni. Nëpërmjet internetit https://mobile.piraeusbank.com, ju mund të kryeni veprimet bankare nga shtëpia apo zyra juaj, duke kursyer kohën dhe lehtësuar jetën tuaj.

Vetëm me një“Klik”

Informohuni në detaje për:

• balancën dhe levizjet e llogarise suaj
• gjendjen e kartave tuaja të debitit dhe kreditit
• për kreditë tuaja konsumatore dhe kredite për shtëpi (mbetjet që duhen paguar, datat e pagesave, shuma e kësteve)
• pagesat e vjetra dhe ato në vazhdim

Transferoni para:

• nga një llogari e juaja në një tjeter ose llogari të një personi tjeter brenda Tirana Bank, falas Kalimi i parave bëhet menjëherë dhe marrësi ka akses të menjëhershëm mbi to
• nga llogaria juaj në llogari të bankave të tjera (Transferta brenda Shqipërisë). Paratë merren nga banka tjeter brenda ditës së veprimit ose ditën pasardhëse (ditë pune)
• nga llogaria juaj në llogari të bankave të huaja në të gjithë botën (Transferta jashtë Shqipërisë)

Bëni pagesat tuaja për:

• Kartat e kreditit VISA të Tirana Bank
• Shlyerjen e kësteve të kredive
• Telefoni celulare – ONE dhe Vodafone

winbank është shërbimi elektronik , që ju mundëson kryerjen e veprimeve me sigurinë më të lartë të teknologjisë elektronike bankare, kudo që ndodheni nëpërmjet:

  • Internet Banking (internet)
  • Mobile Banking (nga ekrani i celularit tuaj)

* Regjistrohuni duke u paraqitur në degën më të afërt të Tirana Bank dhe përfitoni njëherësh të 3 shërbimet e mësipërme.


Mobile Banking

Veprimet bankare nga celulari juaj!

winbank - Mobile Banking ju sjell llogaritë tuaja, kartat dhe depozitat në ekranin e aparatit tuaj celular. Për të patur akses në këtë shërbim majfton të regjistroheni në shërbimin Winbank ku ju do te merrni kodet tuaja personale të aksesit (PIN) në shërbimin e internet banking dhe aktivizimin e internetit ne aparatin tuaj celular.

Lidhja dhe shërbimet e winbank - Mobile Banking

Per lidhjen tuaj me kete sherbim nuk eshte e nevojshme te beni ndonje rregullim shtese. Shume thjesht:

1. Per te perdorur sherbimin Mobile Banking, pavaresisht nga kompania e telefonise celulare qe perdorni, hapni ”web browser” te celularit tuaj dhe shtypni adresen https://mobile.piraeusbank.com

2. Nga opsioni “Portofoli im” dhe “Pagesa/Transferta” mund te:

informoheni në mënyrë analitike mbi balancën dhe lëvizjet e llogarisë tuaj.
informoheni mbi balancën dhe transaksionet e kartave tuaja të kreditit
transferoni para brenda llogarive tuaja si dhe llogarive të të tretëve tek Tirana Bank
paguani Kartën e Kreditit VISA.
3. Nga opsioni : “Shërbimet e klientelës” mund të ndryshoni kodet e aksesit. Gjithashtu në këtë menu mund të gjeni edhe Formën e Kontaktit në të cilin mund të përcaktoni formën e komunikimit me Bankën.

* Ju mund të regjistroheni dhe të lidheni me këtë shërbim nga çdo Degë e Tirana Bank në të gjithë Shqipërinë.