Kredi e re për një projekt të rëndësishëm të infrastrukturës publike

Tirana Bank ka kënaqësinë të njoftojë se kohët e fundit është finalizuar me sukses aprovimi dhe fillimi i disbursimit të kredisë së përbashkët më të madhe dhënë biznesit shqiptar gjatë dy viteve të fundit nga bankat lokale. 

 

Kredi e re për një projekt të rëndësishëm të infrastrukturës publike