Në mbështetje të edukimit

Në mbështetje të edukimit,

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor, Tirana Bank ka dhuruar çanta dhe artikuj të ndryshëm shkollorë për fëmijët e familjeve në pamundësi financiare.

Gëzimi dhe dëshira e këtyre fëmijëve për edukim, e bën çdo kontribut të marrë vlerë.

Tirana Bank, këtu për ju!