Pagesat ndërkombëtare të shpejta dhe pa komision, tani të disponueshme në Tirana Bank!

Me kënaqësi ju prezantojmë Swift Go, një shërbim i ri revolucionar që do të transformojë mënyrën se si klientët tanë bëjnë pagesa ndërkombëtare. Në Tirana Bank, ne gjithmonë përpiqemi të përmirësojmë ofertën tonë dhe të ofrojmë përvojën më të mirë bankare për klientët tanë. Me Swift Go, ne po bëjmë një hap të madh përpara në lehtësimin e transaksioneve globale pa probleme dhe të shpejta.

Swift Go është një platformë e avancuar që u mundëson individëve, bizneseve të vogla dhe SME-ve të bëjnë pagesa të shpejta ndërkombëtare me lehtësi. Ne e kuptojmë rëndësinë e transaksioneve në kohë në botën e sotme të ndërlidhur, ku bizneset operojnë përtej kufijve dhe individët kanë aspirata globale. Kjo është arsyeja pse ne kemi bashkëpunuar me komunitetin Swift Go për t'ju sjellë këtë zgjidhje inovative.

Një nga avantazhet kryesore të Swift Go është shpejtësia. Me këtë shërbim mund të kryeni transferta ndërbankare për shuma deri në 10 000 euro, të cilat kreditohen në llogarinë e marrësit brenda së njëjtës ditë. Kanë ikur ditët e pritjes me ankth që fondet tuaja të mbërrijnë; me Swift Go, mund të jeni të sigurt se pagesat tuaja do të përpunohen me shpejtësi dhe efikasitet.

Një aspekt tjetër i mrekullueshëm i Swift Go është se eliminon tarifat e komisionit për marrësin. Duke hequr komisionet për marrësin, ne po fuqizojmë klientët tanë të bëjnë pagesa ndërkombëtare pa u shqetësuar për kostot shtesë.

Ftojmë të gjithë klientët që të përfitojnë nga Swift Go dhe të përjetojnë komoditetin dhe besueshmërinë që ofron. Përhapeni fjalën mes familjes, miqve dhe partnerëve tuaj të biznesit, pasi Swift Go ka potencialin të revolucionarizojë mënyrën se si ne kryejmë transaksione ndërkombëtare.

Në Tirana Bank, ne jemi të përkushtuar për të ofruar ekselencë në shërbimet bankare dhe Swift Go është një dëshmi e përkushtimit tonë të palëkundur. Ne e vlerësojmë besimin tuaj dhe përpiqemi t'ju ofrojmë zgjidhjet më të mira financiare që plotësojnë nevojat tuaja.