Spitali Onkologjik Tiranë

Magjia e festave mer kuptim teksa reflektohet në gëzimin e fëmijëve!

Për të disatën vit Tirana Bank ka qënë pranë fëmijëve në pavionin e Onkohematologjisë, në Spitalin e Pediatrisë, Tiranë të cilët e kanë të pamundur nga ana shëndetësore të festojnë si bashkëmoshatarët e tyre.

Përfaqësues nga stafi i Tirana Bank ishte pranë tyre ku shpërndahu dhurata të personalizuara dhe momente me plot buzëqeshje dhe dashuri.

Tirana Bank, këtu për fëmijët!