Festa e Fundvitit për femijët në pamundësi ekonomike / jetim, në bashkëpunim me KKSH

Tirana Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqipetar sjell gëzim në sytë e fëmijëve, e cila është dhurata më e bukur e këtyre festave dhe na rikujton dhe njëherë përgjegjësinë që ne kemi për një shoqëri më të mirë.

Për fëmijët të cilët janë në pamundësi ekonomike / jetim u organizua aktiviteti festiv I radhës, gjatë të cilit u shperndan dhurata për secilin prej tyre.

Tirana Bank, këtu për fëmijët!