Nje ditë, shumë buzëqeshje! Tirana Bank, feston me zonjat në pamundësi ekonomike.

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Gruas dhe të Projekteve me Përgjegjshmëri Sociale, këtë herë Tirana Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar dhe me prezencën e aktores së shquar të kinematografisë dhe Teatrit Kombëtar, Roza Anagnosti festoi me zonjat në pamundësi ekonomike.

Dimë se, gratë janë personazhet kryesore që I shtojnë ngjyra botës me forcën, kurajon dhe dashurinë e tyre dhe në jemi këtu për t'i mbështetur dhe për të promovuar të drejta të barabarta për të gjitha shtresat. 

Nën moton “Një ditë, shumë buzëqeshje” përfaqësues nga stafi I Tirana Bank ishin ditën e sotme pranë mencës së Kryqit të Kuq, ku shërbyen drekën për zonjat në nevojë dhe qëndruan me ato përgjatë saj.

Tirana Bank, Këtu për ju!