"Konkursi Kombëtar i Nxënësve JAA 2022"- Tirana Bank mbështetësja kryesore

Tirana Bank është gjithmonë në mbështetje të edukimit dhe nismave që synojnë të lehtësojnë rrugëtimin sipërmarrës të të rinjve, si pjesë e vlerave dhe politikave të përgjegjshmërisë sociale të saj.

Në ceremoninë e çmimeve të edicionit të 12-të të konkursit kombëtar “Sipërmarrësit e së Nesërmes”, organizuar nga TBU, Tirana Bank vlerësoi me çmimin “Plani i Biznesit i Financueshëm” dhe “Plani i Biznesit i Vetëzbatueshëm” dy prej skuadrave pjesëmarrëse, “Vertex” dhe “Pa Valë”, për cilësinë e lartë të përgatitjes dhe performancës përpara jurisë.
Tirana Bank , këtu për ju!